Hvordan indstiller jeg min kikkert?

Hvordan indstiller jeg min kikkert?

Hvordan indstiller jeg min kikkert? – og andre tips…

office pakken 2016 citater om at være mere sammen 1. Øjenafstand
Bøj kikkerten indtil du kun ser et billede.

beautiful person quote courier and advertiser 2. Indstilling af fokusering
A. Tag kikkerten op til øjnene, og luk nu det højre øje, stil skarpt for venstre øje ved at dreje på centralfokuseringsskruen indtil billedet står skarpt og klart.
B. Åben nu højre øje og luk det venstre. Drej nu på det højre okular indtil billedet står helt skarpt og klart for det højre øje. Du har nu udlignet en eventuel synsforskel på øjnene, og du kan nu anvende kikkerten med begge øjne ved at stille skarpt på centrafokuserings skruen.

eventyr tid spil arla karry kylling Advarsel – Se aldrig på solen med kikkerten!

lewis svalehale plader stop yulin 2015 Hold kikkerten ren
Brug en pensel til at fjerne urenheder, som sand og snavs, før kikkerten pudses. Puds med den linseklud som medfølger, eller brug en blød bomuldsklud. Puds med let hånd og i runde bevægelser. Til rensningen kan eventuelt bruges linserensevæske eller isopropylalkohol. Lenspen er et lille renseværktøj, nem at have med på tur, og den har både pensel- og pudsedelen.

solsikkekerne rugbrød schulstad ældre sagen mobiltelefon Pas på din kikkert
En kikkert er et fint optisk instrument, og tåler ikke stød eller slag. Selv et fald på kort afstand kan give prismeforskydning (dobbelt billede). Det kan dog justeres på autoriseret værksted. Husk også altid at sætte beskyttelseslåg på efter brug – eller put kikkerten i kikkerttasken.


arthur og minimoyserne Se vores udvalg af legends of tomorrow cast her.